Arkiv

Arkiv / 2014 / december
 • God jul och Gott nytt år!!!

  Jag har haft en fin jul i Dalarna med familjen, dagarna har bara flugit iväg! Har hunnit träffat släkten mycket, lekt med lilla Astrid, umgåtts med vänner. Jag har hängt mycket på gymmet och även pluggat en del. Men det bästa av allt var att jag för någon dag sedan blev faster! Så himla kul! Världens finaste lilla kille är det :)

  Imorgon drar jag till sydöstra delen av Dalarna och firar in det nya året med nära vänner, det ser jag verkligen fram emot! Direkt därifrån åker jag vidare hem till Östersund igen. 

 • Julfirande

  Sitter nu i tåget på väg till familjen i Dalarna för att fira jul. Måste nämna att det här snötåget som jag åker nu har sin charm! litet men lite folk som åker, jag kan ligga hur jag vill över sätena, konduktören är trevlig och går runt med tomteluva.  Tåget stannar i Mora där jag åker vidare med min syster, Janne och Astrid. Redan ikväll får jag träffa många ur släkten då vi ska äta middag och fira mamma som fyllt 60:)

  Jag har lite nyare information om hur min träning kommer att se ut framöver, med tanke på mitt diskbråck. Jag kommer att vara begränsad till styrka och vattenlöpning en tid framöver så det ska kunna läka ihop. Förhoppningen är att det är bra till i vår. Jag hoppas verkligen att jag inte har några mer skadeproblem då utan äntligen kan få träna på!

 • Jultider

  Då har dagarna rullat på i snabb takt sen sist igen! December tycker jag alltid går fort, men det går extra fort nu när jag har skola att göra också. I Fredags gjordes en tenta som kändes jättebra, så skönt! Undra när jag kommer in i att ta det med en klackspark, om man nu kan det. Blir alltid så laddad och nervös när jag kommer in i tentasalen att det nästan känns som inför en skidskyttetävling, haha! 

  Från det ena till det andra....... Läkaren ringde med svaret på röntgenplåtarna för ett par dagar sedan och berättade att det var ett litet diskbråck mellan L4 och L5. Vet inte om det var ett så positivt besked, men nu vet jag iaf det och får utgå härifrån. Vet inte exakt vad det innebär ännu, annat än att jag kanske blir lite mer begränsad ett tag för att det ska få läka ihop, men att det kommer att bli helt bra! Ska gå igenom mera med sjukgymnasten här i stan till veckan och göra en plan därifrån. 

 • Skyttestudie

  Världscupen har dragit igång! Första tävlingen gick i söndags här i Östersund. Mixstafett stog på programmet, och Sverige gjorde en fin laginsatts och blev 10a. Det var inte långt upp till högre placering, så det blir spännande att se hur det går framöver i vinter! Speciellt imponerad är jag över Mona som gjorde en grym andrasträcka.

  Jag blev så klart jäkligt sugen på att åka! Känslan av att det är en stor tävling är så himla kul, vill verkligen stå på den där startlinjen! I söndags stod jag på läktaren och hejade på dem, det var en härlig stämning, man blir taggad av att vara på plats!

  Igår eftermiddag var jag med i en studie som handlade om muskelaktiveringen vid skytte, under vila och vid ansträngning. (Blackout nu så kommer inte på vad det heter), men fick en del lappar fästa vid vissa muskler som registrerar aktiveringen, resultatet såg man på dataskärmen. Intressant att se vad de kommer fram till! Fick titta lite på min muskelaktivering och det syntes bra när man tog tryckpunkt och avfyrade skottet. Syntes vilka skott som var sämre när man tittade på tryckpunkten!

  Ha en bra dag!