Arkiv

Arkiv / 2014 / april
 • GLAD PÅSK!

  Hoppas ni hade en härlig Påsk! Jag stannade kvar i Östersund för träningens skull och solen den var även här. Drog en tur till Åre i förrgår och grävde ner oss, riktigt varmt! Så tråkigt dock att inte kunna åka skidor pga ryggen. Det har ju varit helt otroligt fina dagar och jag kan inte tänka mig något bättre än att åka skidor på skaren i fjällen i timtals med solen stekandes. Men just nu håller jag mest till på badhuset och kollar in i Kaklet ;)

  Skämt o sido, jag är väldigt glad att det funkar så bra att träna i vatten. Vattenlöpning är det jag kör där och jag tycker det är väldigt bra träning! Dessutom har jag haft sällskap av Carro, vän och gammal klubbkamrat, det gör passen ännu roligare! Annars är det mycket styrka och rehab på programmet. Jag hoppas att det snart så småningom ska ge med sig. Är en disk som är största problemet nu. Visste sedan röntgenbilderna jag tog förra vintersäsongen att jag har en diskbuktning där. Sådant kan ju vara ihållande och det har ju gått över ett par månader sedan det började i ryggen. Det är kämpigt att få till det när jag även har benets problem att tänka på, men det går!

 • Ramundberget

  Hade toppendagar i Ramundberget! På Fredagen hade vi strålande sol och hängde på toppen av fjället och fick oss en fin googlebränna. Tittade även på tävlingarna som gick, 100m på fredagen och Supersprint i skidskytte och långlopp i längd på lördagen. Härligt med en fjälldagar där man mest bara är där för att ta det lugnt och njuta! Hoppas på flera fina vårdagar!

 • Fjällen

  Det funkade inte att köra SM, blicken är riktad mot nästa år!

  Jag har varit i Sälenfjällen på Hello Sweden Team Cup, väldigt kul var det! Vi var några skidskyttar från landslaget och ett par från längd som var med och skulle agera "lagledare" i varsitt företag. På förmiddagen var det skidskyttestafett där man räknade antal varv laget hann på 1.30h och på eftermiddagen var det paralellslalom. Min lott hamnade på Skistar, vilket jag är mycket nöjd över då de var riktigt starka och tog hem rubbet! Dagen avslutades med afterki och bankett!

  Snart väntas lite fjällsemester med vänner i Bruksvallarna, det ska bli riktigt kul och härligt!

  Ha det fint!