Arkiv

Arkiv / 2014 / maj
 • I Laxvadet

  Befinner mig i Lima hos mina föräldrar några dagar. Det har varit en riktig familjehelg med alla på plats, så kul!:) Vi har haft dop för min fina systerdotter Astrid,                 konfirmation för min kusin, grillningar, och i fredags var det avslutning med klubben Lima Biathlon. Igårkväll träffade jag även några gamla klasskompisar jag inte sett på länge! Mina skador har haft en dipp senaste veckan så jag har tvingats till mycket vila. Då är det bra att få positiv energi från människor runt omkring :) 

 • Studerar

  En del av vad jag gör mellan träningspassen nu! Då jag sökt Idrottsvetenskap till hösten måste jag läsa Naturkunskap 2 för att ha behörighet. Snabb takt på ca fem veckor. Samtidigt som det är mycket intressant läsning, så är det drygt att lära in så fort. Bra uppvärmnning inför höstens studier! 

 • KONSTigt projekt!

  Jag, tillsammans med fem andra, har ett roligt projekt på gång just nu! Min vän Carro som är fd skidskytt och även konstnär kom på en kul idé som hon gjorde till verklighet. Hon ville med sin stora passion för målning kunna stötta oss aktiva skidskyttar. Projektet går ut på att vi ska försöka sälja fem grymma tavlor som Carro gjort, med ambitionen att att kunna få in några små intäckter som kan göra stor skillnad i våra satsningar! Vi har en facebooksida där man kan få mer information: KONSTigt skidskytteprojekt

  Ha en skön Söndagskväll!

 • Ny säsong

  Nya träningsåret har dragits igång, för mig innebär det ingen speciell skillnad för tillfället då jag inte haft något riktigt uppehåll. Den stora skillnaden för i år är att jag inte kommer att ingå i Landslagets träningsgrupp. Samtidigt som jag är besviken och anser att jag borde ha en plats då jag har resultaten för det, förstår jag motiveringen. Pga mina skadeproblem kan jag inte träna med de andra och sparra under rullskidspassen. Men det är mycket stöd som försvinner, och som kanske är ännu viktigare för mig då jag har mkt rehab och behandlingar framför mig. Det positiva är att jag får träna utan att känna stressen och börja med vissa träningsformer för tidigt.

  Träningen jag gör nu går bra och jag är väldigt motiverad att få till en bra träningssäsong! Till hösten börjar jag Skidskytteuniversitetet och har ny tränare där! Det känns kul! Jag har sökt Idrottsvetenskap och tror att jag kommer tycka det är intressant och kul att läsa, hoppas jag blir antagen!