Arkiv

Arkiv / 2014 / juni
 • Hello

  Tillbaka i Östersund igen och har varit här någon dag. Tränat lugna pass i bassängen och på rullskidorna. Idag lagade jag mat så jag fick en del lunchlådor. Gryta på älgkött och kantareller, köttfärsås och biffar. Mums! Skönt att ibland bara kunna värma på efter förmiddagspasset! Ska strax dra ner på Älgen och käka middag, lyxigt att bara ta cykeln ner till buffén och äta :) Idag står det Lax på menyn, vilket är en favorit!

 • Vattenlöpning

  Idag körde jag vattenlöpning i Ärobadet här i Lima. Lite miljöombyte mot bassängen på Storsjöbadet. Det gick bra och var kul att köra utomhus. Dock kommer jag aldrig mer att klaga över att det är kallt att gå i bassängen på Storsjöbadet.. I denna bassäng gällde det typ att starta intervallerna direkt man hoppade i. Det var inte varmt.

 • Ringmärkning

  Igår fick jag följa med storebror Per på ringmärkning. Tre otroligt söta små lappugglor och en tranunge. Riktigt kul att få vara med om det!

 • Sagolikt

  Bröllopet var fantastiskt vackert! Vigseln höll till i Kinnvalsjösätern, midsommaridyll! Bilden är från bröllopsfesten som ägde rum på Kläppens toppstuga, kall men magisk sommarnatt!

 • Hej hopp!

  Man skulle kunna tro att hösten kommit. Från ena dagen med korta tights o t-shirt, till att nästa dag använda pannband under hjälmen. Iiisande vindar är väl ingen ovanlighet i Östersund, även om vädret varit toppen för det mesta i år! Imorgon drar jag iaf till Lima och hoppas att det vänder och blir en solig midsommar på Fredag, för då ska jag gå på bröllop!! Fina Carro ska gifta sig med sin Andreas. Ska bli så himla kul! 

  Idag har jag varit hos en naprapat som jag tror gjorde mycket gott! Ska bli spännande att känna vad som händer med kroppen eftersom! Blir lugna träningar ett tag framöver. 

  Ha det fint!!

 • Löpning

  I förrgår körde jag ett löppass igen, det gick jättebra! Ökade på med fler intevaller. Min tanke är att kunna köra ett löppass i veckan och öka antalet intervaller succesivt, springer dem i en backe som tar ca 2 minuter. Jag måste inte kunna träna löpning, men då jag inte kan skejta eller diagonala just nu är det toppen att jag kan variera träningen med att springa. Det blir ett väldigt bra pass då det blir bra träning för spänst, vader, fotleder och mycket flås! Fokus är så klart på tekniken då jag inte haft någon bra och får problem om jag springer på mitt gamla sätt. Jag har mycket att jobba på för att ha rätt teknik, men uppför är den tillräckligt bra för att få riktigt bra träning samtidigt som kroppen håller! Dessutom är det ett väldigt roligt träningspass!

 • Ny kikare

  Tack vare Gunnar Olssons Foto använder jag nu en grymt bra kikare under mina skyttepass! Jag är supernöjd! Läs mer om den här: Olivon

 • Framsteg!

  Jag har stakat utomhus på rullskidor flera kortare pass nu, och det känns bra i kroppen! Så himla kul att det fungerar igen!! En vurpa har jag givetvis hunnit med, en stav bröts och lite skavsår, men annars var det bara upp och hoppa igen;)

  Idag gjorde jag dessutom en grej jag inte trodde skulle vara möjligt för en lång tid framöver.. Jag tränade ett löppass!! Med hjälp av min grymt duktiga sjukgymnast funkade det bra för benet, som senaste 1 år och 10 månaderna blivit helt kaos av några löpsteg. Fantastisk känsla när saker börjar att funka igen! Tacksamhet. 

  Ha en fin helg!