Arkiv

Arkiv / 2014 / juli
 • Läger i Idre

  Befinner mig denna vecka i Idre på läger! Sommarens första läger med Utvecklingslandslaget. På plats är även Mittuniversitetslaget, juniorlandslaget och en hel drös andra. Totalt 53 aktiva! Kul!! Vi kom igårkväll så har kört två pass idag. För min del blev det stakning med skytte på förmiddagen med en del a2(högre) fart och sedan ett skyttepass följt av vattenlöpning med några kortare intervaller. Idag har jag en dålig dag med ryggen så det har inte varit toppen. Tråkigt att börja lägret med den känslan. Men det är bara att göra allt som går och hoppas att det vänder och blir bättre. Har innan gått åt rätt håll länge då jag kunnat kört på hårt med stakning, vattenlöpning och styrka. 

  Bilden är från kvällens kvällsfika!

 • Storsjön

  Bild på mig och Carro efter att vi kört vattenlöpning i Storsjön! Hur härligt som helst! Galet att det är så varmt att det går!

 • Stek

  Idag körde jag vattenlöpning på förmiddagen och styrka på eftermiddagen, sedan ett skyttepass i kvällssolen. På min balkong är det eftermiddag och kvällssol, så när jag kommer in från eftermiddagsträningen kan jag bara öppna dörren och lägga mig på träningsmattan och sola en stund och njuta efter passet, så gött!!

 • Fjällvråk

  Igår blev det två stakpass med Elin som träningssällskap! Innan familjen åkte hemåt drog vi bl.a. till ett ställe på "motions15" där många löpare blivit jagad av en Fjällvråk! Tydligen dyker den väldigt otrevligt nära om man är springer själv, men vi var några så de höll sig på avstånd. Kul att se iaf!

 • Tidig morgon

  Fina dagar i Laxvadet med träning och tid för häng med familj och vänner! Fick med mig sällskap på de flesta pass, morsan eller farsan hängde på med cykel då jag stakade och brorsan tränade på badet. Idag är de med mig tillbaka till Östersund och bl.a fixar med en del i lägenheten. Fin sommardag, ikväll blir det grillat!

 • Lima Biathlon

  Dagen i parken gick jättebra! Många var intresserade av vår klubb och ville testa att skjuta. Vi sålde många lotter och det blev faktiskt rekordintäkt! Mycket tack vare farsan som var en grym säljare och många köpte ju för att stödja vår framgångsrika klubb. På bilderna ser ni vår nya snygga banderoll med klubbens aktiva som representerar Sverige! och ett par duktiga kändisar som hejar på oss :)

 • Laserskytte

  Gårdagens förmiddagsträning var inget "halleluja vad härligt"-pass.. Ösregn.

  Idag har jag tagit mig till familjen i Laxvadet! Imorgon kommer jag att befinna mig i Malung under dagen. Dansbandsveckan är i full gång, och min klubb Lima Biathlon arrangerar i år igen laserskytte i Parken, varje dag! Så kom och skjut :) Vi säljer även lotter där man kan vinna finfin takbox!

 • Student

  Värmen fortsätter och det har blivit flera dopp, i både Storsjön och idag i Önsjön. Stakade ett pass dit med en ryggsäck med matsäck, vatten och badkläder. Stannade där för solande och bad någon timme innan jag rullade hem igen. Så härligt! Kathrine är dessutom i stan en snabbis, så det var roligt att hänga med henne där :)

  Igår fick jag veta att jag blivit antagen till Idrottsvetenskap till hösten! Kul!! Det är ett tre-årigt program, men jag får se vilken takt jag hinner med eftersom. Så det blir alltså plugg något år framöver vid sidan av skidskyttesatsningen!

  Ha en härlig helg!

 • Finska inslag

  Det blev ingen vinst på bilbingon. Fastän besvikelsen över det sved ;), så funderar vi på att göra ett nytt försök i helgen. Är helt otroligt varmt här i Östersund nu så det är inte fel att passa på att umgås i kvällssolen samtidigt som det finns chans på vinst!

  Igår började Finska landslaget sitt läger här, vi får hänga på dem och träna om vi vill. Så jag har skjutit och stakat två pass med dem hittills. Det är bara en av tjejerna här så jag tror hon tycker det är kul att få lite sällskap! 

  Nu ska jag dra iväg till badet, med Carro som ofta är mitt träningssällskap där :) 

 • Sommar & Sol, träna i pool

  Sommarvärmen är här, så skönt!! Det är synd att utebassängen på badet är för grund att köra vattenlöpning i, hade varit härligt att få köra det ute i solen! I eftermiddag tränar jag styrka på gymmet. Ikväll ska jag på bilbingo, haha. Så jag hoppas att nästa inlägg handlar om storvinsten jag dragit it ;)