Arkiv

Arkiv / 2014 / augusti
 • Skolstart

  Nu har jag äntligen börjat friskna till!! Snart i träningskläderna igen, längtar!! Kan iaf skjuta nu, det känns skönt, man känner sig fort som en soffpotatis alltså.

  Längtar tillbaka i tiden gör jag också, till sommarsolen, värme och bad! Turerna till Önsjön som var så himla härliga, bilden är från en sådan toppendag. Nu är det bara att sätta på jackan och välkomna hösten, inte alls lika kul enligt mig. Men den har väl sin charm den också.

  Imorgon kl åtta börjar studierna! Träffade klassen ikväll med rundtur, grillning och kubbspel. Ska bli jättekul att dra igång! Om jag säger samma sak om ett par veckor får vi väl se..heeh

 • Lyckligt inlägg?

  Ligger däckad sedan några dagar tillbaka. Rejält sänkt i feber och halsont. Värdelöst, brutalt tråkigt, drygt, kastastrof m.m är hur det känns. Förmodligen är ju detta något som jag haft i kroppen sedan första gången jag var sjuk. Jag hoppas att det inte blir allt för utdraget.

  I helgen gick Rullskidskytte SM av stapeln. Även om jag hade varit frisk så hade jag inte tävlat då jag inte har börjat skejta ännu. Tävlingarna gick i Sollefteå och jag har glada minnen från sist tävlingarna gick där, då jag vann första dagen och var tvåa andra :) 

  Tittade i träningsdagboken och ser att i lördags var det även datumet då det var två år sedan skadorna kickade in. När jag kollar tillbaka om ytterliggare två år så vill jag känna att, jag besegrade alla dessa jäkla prövningar, och nu står jag här i grymt bra form och det finns inget som stoppar mig från att vara världens bästa skidskytt! 

 • Yo

  Träningen rullar på, varit mer sliten efter de små bakslagen än av den riktiga sjukan konstigt nog. Men nu har jag iaf kommit igång bra. I eftermiddags testade jag på att köra löpintervaller igen, och det gick bra! Stakade innan och efter under det passet. De senaste dagarna har jag sprungit till och från gymmet som tar några minuter, på så sätt övar jag in bättre teknik korta stunder då jag fortfarande orkar hålla den. Så sen hoppas jag att det håller att springa längre turer även på platten :)

  Igår eftermiddag fick jag sällskap av Elin på stakning med intervaller. Fastän hon blivit "pensionär" så är hon fortfarande stark som en björn! Bra sparring! 

 • Bakslag

  Hunnit med två kortare bakslag under veckan som varit, tjock i halsen som varit symptomet. Men nu har jag tränat lugna dubbelpass och styrka tre dagar, så jag hoppas jag är helt kry nu :) Tredje gången gillt som man säger..

  Hoppas att ni haft en härlig helg och inte kännt någon Måndagsdepp:) (som skidskytt är vardagar och helg i princip samma sak)

 • Kilman

  Flög till Stockholm i Tisdags och hälsade på Kathrine som flyttat dit. Så kul! På onsdagsmorgonen hade jag tid för behandling hos Ulf Kilman. Cajsa hade tiden efter mig så vi var där gemensamt och reste tillbaka till Östersund tillsammans. Kul och spännande att vara där igen :)

 • På banan!

  Så skönt att vara igång igen! Det har gått bra att träna och jag har inte varit sådär matt med hög puls som man ofta är i början efter att man varit sjuk. Som vanligt är det stakning och styrka jag har kört dessa dagar. På bilden ett dopp i Storsjön direkt efter ett styrkepass, så jäkla härligt att kunna göra det! Det kallar jag riktig liv(f)skvalité! Imorgon blir det bl.a vattenlöpning som jag då hoppas kunna köra i Storsjön, får se hur vädret är!

  Annars så har jag idag t.ex. spelat volleyboll mitt på dagen. Det var verkligen superkul! Inte spelat så många gånger och det var längesen sist, så bollen gick kanske inte alltid dit man ville... Tävlingsmänniskan kom nog fram hos oss alla, det blev mkt fula ord och man kastade sig som att det gällde livet, haha. Hoppas på fler matcher snart igen!

 • Dagen

  Ett riktigt bra skyttepass på förmiddagen idag, fokus på att vara snabb till första skott och bra rytm. Hade väldigt bra känsla! Efter lunch gav jag och en vän oss ut för att hitta blåbär. Det gick sådär. Vi får göra ett nytt försök lite senare när det finns mer bär..

 • Sjuk

  Det blev en snabbvisit i Idre för mig. På andra dagen så fick jag ont i halsen och åkte sedan hem till Östersund igen. Så jäkla trist, och sån jäkla otur. Skadeproblem har följt efter mig länge. Men sjuk var faktiskt senaste gången i Januari. Så tajmingen var inte den bästa när jag inte är på så många läger i år. Menmen, det är bara att gilla läget. Känner mig nästan frisk nu så jag hoppas att kunna dra igång snart igen!