Arkiv

Arkiv / 2015 / januari
 • Spännande laborationer

  Igår hade vi en väldigt rolig labb i skolan! Jag var dock glad över att vara testledare och inte försöksperson, då de fick kliva i 10 gradigt vatten till axlarna och stå där till kärntemperaturen sjunkit en grad. Ex. så tog det 50 min för en av dem, och då hade han fortfarande inte sjunkit tillräckligt.. Sedan skulle de värmas upp på tre olika sätt. Mycket olika testresultat som skulle skrivas upp under tiden, så det vara fullt upp. Riktigt kul!!
  Nästa vecka ska vi få använda en kammare, som ställs in på hög höjd, och bl.a. testa känslan av att vara på Everest base camp, hur coolt! Ska bli jäkligt intressant att se hur man reagerar. Bra för mig att se lite hur jag funkar i kroppen, då internationella tävlingar ofta är på hög höjd. Men jag vet av erfarenhet på höjd att ja inte brukar känna mig på topp direkt, men ska bli kul att se mer fakta på vad som sker!

  Tog PR i precision igen ett par dagar efter förra rekordet! Härlig känsla! En poäng från 530, så jag ställer in mig på att fixa det nästa gång!;D
  Annars känns kroppen sådär, känner ännu ingen förbättring. Varit lite sämre de senaste dagarna, men är noga med att göra övningar som är bra för mig och undvika sämre ställningar. På föreläsningar står jag oftast och hemma ligger jag ner så ofta som möjligt. Blivit proffs på att fixa till kuddarna under datorn så jag kan ligga raklång och exempelvis skriva inlägg som nu ;)


  Köldlabben!
   

 • Back in business

  Sen sist jag skrev så har jag då kommit tillbaka till Östersund och börjat vårterminen i plugget! Rolig del i kursen nu där vi får hänga en hel del i labbet och göra tester för att se bl.a. syreupptagningsförmågan. Har haft en seg hosta sen sist som jag äntligen blivit fri ifrån. Hatar känslan av att vara otränad som man verkligen känner när man går till gymmet efter att ha varit sjuk. Avslutade dagen med ett skytte inomhus, passade på att skjuta precision, och tog personligt rekord! Var länge sen jag sköt poängräkning och länge sen jag slog rekordet, så var förvånande att det gick så bra:) KUL!!