Arkiv

Arkiv / 2016 / december
 • Stora steg

  Yes!! Det gick SÅ bra att tävla! Kroppen fixade den stora påfrestningen trots långa lopp och kärvt före.
  Första tävlingen i Piteå var nervöst, så ovisst om hur allt skulle funka, men det gick över förväntan! Slog till och med till med en andra plats tävlingsdag två! Helgen efter, i söndags, körde jag en till tävling som kändes ännu bättre!
  Med tanke på hur lite jag hunnit träna kondition sen den långa skadeperioden så känns det grymt. Känt mig starkare för varje lopp och känner att kroppen tar kliv framåt. Så otroligt motiverande att få känna dessa framsteg! Äntligen!

  Känns helt fantastiskt att jag kan göra detta igen och jag är så pepp på framtiden!

 • Fullt upp


  Det har blivit lite glest mellan inläggen, vardagen är rätt fullproppad just nu med träning, plugg och diverse! 
  Det går iaf fortsatt framåt med träningen. Blev dock sämre när jag kom på snö då teknik och stabilitet försämrades, tar ett tag att vänja in glattare underlag än vad det är på rullskidor, men det går bättre och bättre för varje pass. Kände att det var för tidigt att köra de första uttagingstävlingarna som gick i Östersund för två veckor sedan, jag hade då inte varit på snö så länge och behövde som sagt betydligt mer snövana innan jag kunde utsätta kroppen för tävlingssammanhang. MEN till helgen har jag tänkt tävla och utmana kroppen rejält! Det är Sverigecup i Piteå, distans och sprint som gäller, så det blir ingen lätt test, men jag ser verkligen fram emot att testa hur kroppen svarar! Har känt mig hängig och väldigt trött de senaste dagarna så jag hoppas att det inte utvecklar sig till något sämre, inte den bästa uppladdningen och jag hade gärna velat hunnit köra något intervallpass på snö innan jag drar dit. Körde någon intervall på ett kortare pass tidigare i veckan, fick en del muskelkramp i ryggen, men ändå okej känsla, så jag hoppas det ska funka!! Känns oavsett så häftigt att jag lyckats tagit mig tillbaka hit, att jag känner att kroppen borde fixa sådan påfrestning, obeskrivligt lycklig över det!

  Har en ny sammarbetspartner, Ancis. De stöttar mig med behandlingar så jag kan fortsätta kämpa mot mina stora mål. Fantastiskt kul och så värdefullt för min satsning! Var på behandling för någon dag sedan och jag har förmodligen virus i kroppen då jag bland annat varit så ovanligt trött på slutet och haft svettattacker. Jag hoppas att hjälpen från dem hjälper mig att få det ur kroppen så jag kan ställa upp till helgen :) 

  Ha det bra!