Arkiv

Arkiv / 2016 / juli
 • Londonresa

  Är nu på väg hem från en rolig weekend i London :)

  Det blev mycket sevärdheter med bland annat en dagstur till Brighton och så givetvis även en del shopping! 
  Sedan senast jag skrev, om den sämre perioden med ryggen, så blev det bättre, men efter tre dagar sa ryggen stopp igen. Ryggen kändes fortfarande lite skör och ett cykelpass sista eftermiddagen gjorde att jag trillade dit igen. Som tur var behövdes bara en dags vila innan jag kunde stå på rullskidorna igen :) 
  Efter det har det blivit bättre och denna Londonresa har, trots mycket resande och sittande, varit bra för ryggen och den känns "tryggare". Jag hoppas det ska kännas bättre när jag tränar igång imorgon igen efter dessa vilodagar :) 
  Imorgon har jag planerat styrka/crossfit och ett lugnt skejtpass, med efterföljande fika då jag fyller hela 26 år! 
  Ha det bra!
  Nedan följer några bilder från resan :)
   

 • Sommardagar

  Hello!

  Börjar med en kort update från den senaste tiden; 
  Maj månad spenderades som skrivet i Göteborg! Det var grymt att få soliga sommardagar så tidigt på året, praktiken var lärorik och träningen gick bättre och bättre!
  Juni månad spenderades i Östersund med två besök i Furuvik hos min fina syster. Månaden började med en förkylning, sedan fick jag tio riktigt fina träningsdagar. Efter det bröt bältros ut(!), men som tur var inte så allvarligt. Förmodligen beror detta på en av de mediciner jag äter mot nervsmärtan och jag har därför trappat ned på den medicinen. Jag hoppas och tror att det inte försämrar nervsmärtan då jag inte tagit just denna särskilt länge.
  Sedan dess har träningen flytit på och det har varit helt underbart att få träna på! Min favoritrunda som jag haft som en dröm och mål att kunna köra igen har jag kunnat åkt flera gånger och det har varit en grym känsla! Jag har känt mig förvånansvärt pigg och stark på passen med tanke på att jag inte kunnat träna kondition särskilt länge från det långa uppehållet. Detta är nog tack vare all styrka och rehab jag kunnat träna.
  För några dagar sedan började ryggen tyvärr att strejka. Jag var på en naprapatbehandling igår och kroppen hade lite justeringar samt att naprapaten trodde det var en lätt inflammation som följd av lite för mycket belastning. Jag har dragit på lite väl mycket på kort tid då det funkat så pass bra att träna och jag har varit så himla glad över det. Det är svårt att veta vart gränsen går och jag måste testa mig fram och jag har inte velat vara för feg utan utmana kroppen. Det blir rehab och vila från kondition ett par dagar, sedan är jag nog redo att dra igång igen! :)
  Resten av sommaren blir mestadels i Östersund, med förhoppningsvis mycket träning! Jag jobbar även på samma ställe som ifjol, men på ca. 50 % för att hinna ägna tid till träningen. I slutet av Juli ska jag till London på en semestertrip! Har aldrig varit där så det ser jag verkligen fram emot!

  Ha det bra så länge!
  /Åsa