Arkiv

Arkiv / 2016 / september
 • Fuerteventura!

  Jag har den senaste veckan befunnit mig på Fuerteventura. Det blev bokat spontant knappt en vecka innan då jag hittade detta resemål på sista minuten till ett superbilligt pris! Kollade så det funkade med skolschemat och bokade ca en minut senare, haha. Hotellet var fyrstjärnigt med flera pooler, gym osv. Vi(jag och min sambo) bodde i en egen villa med två sovrum, två badrum och kök med vardagsrum samt två altaner, lyx. Vi hade toppenväder hela resan och det blev mycket bad i pool och hav och solande på solstolar och strand. Tanken var att jag under denna resa skulle köra ett kortare konditionspass på en timme under morgonen och styrka innan middag på hotellets gym. Tyvärr blev jag sjuk redan andra dagen och har ännu inte kurerat mig riktigt. Jag kunde trots det njuta ordentligt av resan och gjorde bland annat en utflykt med katamaran där vi fick snorkla, paddla kajak och paddleboard. En otroligt rolig upplevelse!

  Nu sitter jag på tåget från Furuvik, där vi stannade till en dag och hälsade på min syster med familj, till Östersund och vardagen igen. Det känns skönt med frisk luft nu då det var rejält varmt i Fuerteventura.

  Nedan följer några bilder från resan

   

 • Sen sist

  Jag klarade mig med två sjukdagar, sedan var jag pigg och fräsch igen! Det är inte ofta man lyckas vända en förkylning sådär, men det kändes som vanligt när jag drog igång igen så det var bara att köra på. Jag fick en liten dipp i ryggen några dagar i början av denna vecka, en timmes sittande i klassrummet snabbt följt av 1,5h klassiskt var för mycket just den dagen, men med undvikande av vissa träningssätt så har det funkat bra att träna trots allt, så träningen har rullat på. 

  Här följer bilder från träningspass med härliga gäng!:

  Rullskidor runt favoritrundan med några skidskyttetjejer och svettiga kämpar efter ett tufft crossfitpass!