Arkiv

Arkiv / 2017
 • SM

  SM blev en tuff historia! Lyckades bli frisk lagom till första tävlingen, Singelmix-stafetten. Tyckte åkningen gick helt okej trots allt men skyttet funkade inte och det blev lite många extraskott. Dag 2 var det dags för sprint och det blev verkligen tydligt att kroppen inte var redo att tävla. Jag var helt slut under loppet, återhämtade mig inte alls och mina mål fick snabbt ändras till att göra mitt bästa för att komma i mål, inte så kul. Jag stod därmed över söndagens jaktstart för att återhämta kroppen till stafetten måndag förmiddag. Jag och mina två lagkamrater gjorde vårt bästa och det var roligt att få tävla tillsammans på stadion vi växt upp på! Känslan var tyvärr densamma men jag kämpade så gott jag kunde. Efter detta har jag kört två lugna pass resten av veckan och kroppen känns inte som den ska, är trött och blir snabbt andfådd och får "mjölksyra". Det blir några dagar med lugnare träning samt behandling hos Anci för att återhämta kroppen och göra den redo för träning i mängder :) Längtar så mycket till att få planera träningssäsongen och dra igång!! Ska bli så kul att kunna planera träningen mer nu när ryggen är stabilare, har längtat efter att planera ett träningsschema och kunna följa det!

 • Tävlingar

  Det har blivit en hel del tävlingar i vinter och allt har gått över förväntan!
  Jag lyckades köra den där swe-cup tävlingen i Sollefteå dag 2 trots att det var väldigt tätt inpå sjukdom. Jag fick det väldigt tufft men lyckades ändå fighta till mig tredjeplatsen! Skyttet var 0+1 i blåsigt förhållande.
  Vid två tävlingshelger har ryggen fått svackor. Ena gången pga väldigt isiga spår, jag fick stå över tävlingen dagen efter, men dagen efter det hade jag repat mig rätt bra och kunde jag köra igen! Singelmix-stafett stod på programmet då och det var första gången jag körde det. Så himla rolig tävling! Trivdes verkligen med det upplägget och det gick bra för oss, vi blev tvåa, nära vinst.
  Efter det körde jag en Supersprint i Sveg med lasergevär, udda och rolig tävling! Dagen efter var det masstart i Östersund och med ett litet slarvskott i ligg fick jag 19 träff och kunde köra in som tvåa! (vann cup-tävlingen då Ingela som vann körde utan tävlan)
  Senaste tävlingarna efter detta var förra helgen då det var swe-cup i Finnskoga. Jag fick tyvärr min andra svacka denna vinter då, förmodligen beroende det på att jag suttit mycket innan, lång bilkörning och plugg jag var tvungen att göra sittande. Min rygg hade dessutom blivit sne vilket ökade påfrestningen för ryggen. Jag kunde trots detta tävla bägge tävlingarna och det gick superbra med tanke på allt! En tredjeplats dag ett och dag två plockade jag en placering under jaktstarten och blev tvåa. Skyttet var 0+1 dag ett och 0+0+1+1 dag två. Jag har sedan förkylningen för drygt två månader sedan även haft problem med ansträngningsastma vilket påverkat mig mycket under loppen. Jag är verkligen supernöjd att jag kunnat leverera så fina resultat trots allt, verkligen så otroligt roligt och motiverande för framtiden! 

  Nu är det bara SM kvar, som roligt nog går på tidigare hemmaorten Lima, den klubb jag representerar :) Fyra tävlingar på fyra dagar kommer bli tufft men kul och jag vill så gärna prestera mitt bästa! Tyvärr blev jag sjuk i förrgår så jag kurerar och boostar med massa nyttigheter nu för att bli frisk så fort som möjligt! Får se det som en chans för ryggen att återhämta sig och fokus på luugna rehabövningar.

 • Isigt


  Snön börjar försvinna helt här i Östersund, så himla trist!
  Åkte till Åre i Onsdags för att testa skidspåren där och det var verkligen helt fantastiskt!
  Ett par minusgrader, strålande sol utan ett moln och perfekta spår. Kommer absolut att åka dit flera gånger för att få lite längre skidpass.

 • Gott nytt år!

   

  Nytt år - nya mål! Äntligen kan jag få sätta upp roligare mål än att "bli hel". Spännande att se vad detta år har att erbjuda! Det började dock inte så bra då jag drog på mig en tuff förkylning direkt. Isolerat mig inne i lägenheten en vecka nu utan större förbättring. Hoppas att kroppen piggnar på sig snabbare då jag sett fram emot att tävla i Sollefteå nästa helg. Swe-cup tävlingar, distans och sprint. Jag hoppas iaf på att kunna ställa upp på söndagens tävling!