Samarbetspartners


 

Framtiden

Det är de här sista veckorna som verkligen satt pricken över i:et för vad jag alltid trott, hoppats, kämpat, drömt och haft som mål om. Jag KAN komma tillbaka! Sålänge det håller sig i detta schack kan jag kontrollera det och genom att som vanligt planera att avstå från övningar/träning jag känner påverkar för mkt, inte sitta så mycket osv. kommer jag att få ihop det och kunna utföra bra träning och öka på succesivt och vara tillbaka i tävlingssammanhang. Det känns så jäkla kul med framsteg och att verkligen få känna att det går och inte bara tänka det.

Jag försöker att inte förhasta mig utan tänker långsiktigt, men jag är en positiv drömmare och vill gärna tro jag ska vara bäst direkt, hehe. Jag måste ha i tankarna att skynda långsamt och göra det på mitt sätt, det är trots allt jag som känner min kropp bäst.
Alla är individuella och vad som passar en passar inte en annan. Att ha skadeproblem i fyra år passar väl ingen, men jag tror stenhårt på att jag trots allt vunnit otroligt mycket på denna tid och kommer kunna använda framtiden effekivt för att nå mina mål. Kommande säsong är inget jag lägger allt för mycket vikt vid, jag vill bara kunna träna bra och få upp konditionen. Mitt mål har alltid varit OS 2018 och jag tänker inte ändra på det. Jag tror inget är omöjligt och som Kallur sa i en intervju; "människan kan mer än man tror, det är bara huvudet som sätter stop för en". Även om det kan vara många som tänker att det är omöjligt så gör inte jag det och det är huvudsaken :) Så länge det finns hopp tänker jag inte ge upp. Jag gör allt vad jag kan på det sätt jag tror är det allra bästa, sen får vi se hur långt det når!


Efter att kroppen hållt ihop 2,5 vecka(tjooho!) med bra träning var det dags för en viloperiod på 3 dagar, tors-sön. Det kändes i kroppen att det var dags för återhämtning, ovan så mycket träning. Dagarna spenderades på underbara Lörudden med Alex och hans familj. Vi fick även påhälsning av några ur min familj en dag vilket var såå kul!
Igår, måndag, började dagen med en lugn löptur och styrka i Sundsvall och avslutades med crossfit på kvällen i Östersund.
Idag vaknade jag tyvärr upp med halsont och har fått vila dagen ut. Det känns inte så farligt så jag hoppas jag kan vara frisk imorgon redan! Vilar oavsett imorgon och ägnar tid åt skyttet istället :)

Bilderna är från Lörudden och kvällens skyttepass i solsken.