Samarbetspartners


 

Göteborg

Har nu varit i Göteborg 3 veckor, och det har varit toppen!
Praktiken gör jag på ett gym. Tanken var att jag skulle gå med personliga tränare, men då det inte fanns några kvar så blev vi det själva istället! Det har varit utmanade, lärorikt och kul! Det passar mig ypperligt att ägna dagarna åt att träna själv och andra. Det är kul att inspirera andra och få dem mer medvetna om sina rörelsemönster, sina styrkor och sina svagheter och se hur motiverade de blir att träna för att må bättre och nå sina mål!

Jag har fått tips på en bra väg att åka rullskidor på direkt från där jag bor, så det är inga problem att träna här. När jag har kört rullskidor har det gått så himla bra också! Kroppen funkar jättebra och jag kan inte med ord beskriva hur lycklig det gör mig! Det är så underbart och härligt och jag ser verkligen fram emot att förhoppningsvis änltigen ha en sommar fylld med träning!
Jag har även gjort många av mina träningspass på grupppass som finns på gymmet. Spinning, crossfit, zumba. Det är sjukt kul och sjukt jobbigt! Jag har alltid tyckt träning i grupp/stafetter/lagtävlingar varit så kul, så att i grupp få kämpa så svetten rinner till hög musik och bra instruktörer är grymt!

Nervsmärtan har dock varit sämre under tiden här, men tidigare drog det iväg när jag tränade, vilket det inte gör nu. Nu funkar det bra att träna men sämre övrig tid. Detta föredrar jag dock myycket hellre, för nu funkar det som sagt bättre och bättre att träna.

/Åsa