Samarbetspartners


 

Handikappidrott

Har verkligen haft segaste sjukan och fortfarande inte kunnat träna. Men idag har jag börjat smått och tror att det ska gå att sakta men säkert öka på. Har varit jättebra och kul att haft skolan nu när jag inte kunnat träna. Trivs superbra i både ämnet och klassen!

Idag fick vi testa några sporter ur Handikappsidrotten. Vi började med att bli lite vän med rullstolen med hinderbana och någon lek. Sedan körde vi rullstolsbasket! Så jäkla kul var det!, och svårt! Tippade bak tre ggr och slog i marken, aj. Sedan körde vi goalboll som går ut på att man inte ser något och ska fånga en boll genom att lyssna till skramlet som finns innuti den, m.m.

Nu på fredag har vi vår första tenta! Känns som att jag har koll på läget, men vi får väl se! Samtidigt håller vi på med en uppvärmningsstudie som vi i grupper ska skriva rapport på och redovisa vid ett seminarium. Vi läser även om antidoping där vi om två veckor ska föreläsa för gymnasieelver, hur toppen är inte det! Så det är alltså lite olika bollar i luften, men det mesta är roligt :)