Samarbetspartners


 

Skyttestudie

Världscupen har dragit igång! Första tävlingen gick i söndags här i Östersund. Mixstafett stog på programmet, och Sverige gjorde en fin laginsatts och blev 10a. Det var inte långt upp till högre placering, så det blir spännande att se hur det går framöver i vinter! Speciellt imponerad är jag över Mona som gjorde en grym andrasträcka.

Jag blev så klart jäkligt sugen på att åka! Känslan av att det är en stor tävling är så himla kul, vill verkligen stå på den där startlinjen! I söndags stod jag på läktaren och hejade på dem, det var en härlig stämning, man blir taggad av att vara på plats!

Igår eftermiddag var jag med i en studie som handlade om muskelaktiveringen vid skytte, under vila och vid ansträngning. (Blackout nu så kommer inte på vad det heter), men fick en del lappar fästa vid vissa muskler som registrerar aktiveringen, resultatet såg man på dataskärmen. Intressant att se vad de kommer fram till! Fick titta lite på min muskelaktivering och det syntes bra när man tog tryckpunkt och avfyrade skottet. Syntes vilka skott som var sämre när man tittade på tryckpunkten!

Ha en bra dag!