Samarbetspartners


 

Tävlingar

Det har blivit en hel del tävlingar i vinter och allt har gått över förväntan!
Jag lyckades köra den där swe-cup tävlingen i Sollefteå dag 2 trots att det var väldigt tätt inpå sjukdom. Jag fick det väldigt tufft men lyckades ändå fighta till mig tredjeplatsen! Skyttet var 0+1 i blåsigt förhållande.
Vid två tävlingshelger har ryggen fått svackor. Ena gången pga väldigt isiga spår, jag fick stå över tävlingen dagen efter, men dagen efter det hade jag repat mig rätt bra och kunde jag köra igen! Singelmix-stafett stod på programmet då och det var första gången jag körde det. Så himla rolig tävling! Trivdes verkligen med det upplägget och det gick bra för oss, vi blev tvåa, nära vinst.
Efter det körde jag en Supersprint i Sveg med lasergevär, udda och rolig tävling! Dagen efter var det masstart i Östersund och med ett litet slarvskott i ligg fick jag 19 träff och kunde köra in som tvåa! (vann cup-tävlingen då Ingela som vann körde utan tävlan)
Senaste tävlingarna efter detta var förra helgen då det var swe-cup i Finnskoga. Jag fick tyvärr min andra svacka denna vinter då, förmodligen beroende det på att jag suttit mycket innan, lång bilkörning och plugg jag var tvungen att göra sittande. Min rygg hade dessutom blivit sne vilket ökade påfrestningen för ryggen. Jag kunde trots detta tävla bägge tävlingarna och det gick superbra med tanke på allt! En tredjeplats dag ett och dag två plockade jag en placering under jaktstarten och blev tvåa. Skyttet var 0+1 dag ett och 0+0+1+1 dag två. Jag har sedan förkylningen för drygt två månader sedan även haft problem med ansträngningsastma vilket påverkat mig mycket under loppen. Jag är verkligen supernöjd att jag kunnat leverera så fina resultat trots allt, verkligen så otroligt roligt och motiverande för framtiden! 

Nu är det bara SM kvar, som roligt nog går på tidigare hemmaorten Lima, den klubb jag representerar :) Fyra tävlingar på fyra dagar kommer bli tufft men kul och jag vill så gärna prestera mitt bästa! Tyvärr blev jag sjuk i förrgår så jag kurerar och boostar med massa nyttigheter nu för att bli frisk så fort som möjligt! Får se det som en chans för ryggen att återhämta sig och fokus på luugna rehabövningar.