Samarbetspartners


 

Uppdatering!

Några dagar har gått sen sist, och rätt mycket har hänt under den tiden faktiskt.

Avslutade lägret och kom tillbaka till Östersund i Torsdagskväll. Ett väldigt bra läger var det. Fin bana att staka på, skyttet kändes väldigt bra och stämningen i stugan var grym varje dag! Verkligen ett läger som gav energi. Detta var också det sista lägret för i år, tråkigt nog tycker jag. Eftersom jag var sjuk en lång period så missade jag de tidigare lägrena som var innan Torsby och Idre.

Inför dessa läger jag varit på så undrade jag över hur jag skulle reagera på dem.. kommer jag bli nere när jag ser de andra kötta på med skejt, över att jag inte kan träna likadant, känna att jag ligger efter, eller om jag får en riktigt dålig dag och måste stå över helt.. Men, det har faktiskt varit tvärtom. Jag har blivit ännu mer motiverad av lägrena och känt att jag inte alls är så mycket efter. Jag har fått energi av alla skratt och tyckt att det har varit en positiv stämning som istället lyft mig ännu mer :)

Bilden är en lagbild på oss i Utvecklingslandslaget från sista dagen i Idre.

När jag kom tillbaka till Östersund hade jag Laboration som handlade om puls och blodtryck. Vi skrev en rapport om det innan söndagen då jag åkte till Umeå för undersökningar! I Umeå träffade jag en sjukgymnast, läkare och gjorde röntgen. Jag har inte fått svaret från röntgenbilderna ännu, men efter att jag träffade sjukgymnasten och läkaren så kände jag mig positiv. Jag gick därifrån med några övningar som förhoppningsvis kan ställa saker tillrätta. För att inte skriva fel så sammanfattar jag det här med att det är en hel del muskler som inte alltid gör sitt jobb och "fel" muskler får ta över vilket inte alls blir något bra resultat. Jag har ju vetat en del av detta som jag jobbat på, men nu upptäcktes andra grejer som har stor betydelse. Varför det blivit så från början? Men att det är så här mycket har förmodligen att göra med alla skadeproblem och kroppens sätt att hitta lösningar för att klara vardagen som skidskytt. Blir intressant att se vad röntgenbilderna säger, tills dess nöter jag på med rehab med tron att det vänder snart!